/
  RED VOŽNJE! Saobraćaj na trajektnom prelazu Kamenari - Lepetane, se odvija neprekidno NON-STOP!

   

  CSS input Button Width Css3Menu.com

   

  SR-CG EN-EN RU-RU AL-AL
  Korisnicima naših usluga, za sve
  dodatne informacije, tokom 24h
  na raspolaganju su brojevi telefona:

  +382 31 673 522
  (nakon 16h, biljetarnica Lepetani)

  +382 31 673 558
  (nakon 16h, biljetarnica Kamenari)
  SAOPŠTENJA
  DOO Pomorski saobraćaj i Mastercard

  30.06.2020. god.

  DOO Pomorski saobraćaj i Kompanija Mastercard, svim turistima kao i lokalnom stanovništvu, omogućili su savremeno, sigurno i jednostavno plaćanje platnim karticama na jednoj od najprometnijih saobraćajnica u Crnoj Gori, za vožnju trajektima na relaciji Kamenari - Lepetane.

  Ova vrsta modernizacije će značajno smanjiti korišćenje gotovine i ubrzati proces plaćanja, a dodatno u periodu od 1. jula do 1. septembra 2020.godine, svi Mastercard korisnici moćiće da iskoriste i pogodnost umenjenja cijene karte za vožnju trajektom u iznosu od 50 centi, za sva putnička vozila kategorije 3.

  “Kompanija Pomorski saobraćaj je uvijek težila unaprjeđenju svog poslovanja i modernizaciji, a uvođenje kartičnog plaćanja ne samo da će našim klijentima iz cijelog svijeta olakšati kupovinu karata za trajekt, već predstavlja i olakšanje u našim svakodnevnim operativnim poslovima.” – izjavio je Petar Popović, finansijski direktor Pomorskog saobraćaja.

  “Kao kompanija smo fokusirani na ulaganja koja dugoročno poboljšavaju lokalnu infrastrukturu, a Crna Gora je, kao popularna turistička destinacija, važno mjesto za Mastercard korisnike iz cijelog svijeta. Izuzetno smo ponosni na uspješnu saradnju sa partnerima iz Pomorskog saobraćaja koji su prepoznali važnost najsavremenijeg i najsigurnijeg načina plaćanja za svoje klijente i čestitam im na implementaciji ovog važnog projekta za koji smo sigurni da će u periodu koji dolazi pokazati odlične rezultate i zadovoljstvo korisnika.” – izjavila je Jelena Ristić direktorka za tržišta Crne Gore, Srbije i Bosne I Hercegovine u kompaniji Mastercard.


  O kompaniji Mastercard
  Mastercard (NYSE: MA), www.mastercard.com, je globalna tehnološka kompanija u oblasti platne industrije. Mi upravljamo najbržom mrežom plaćanja u svijetu, povezujući potrošače, finansijske institucije, trgovce, vlade i preduzeća u više od 210 zemalja i teritorija. Mastercard-ovi proizvodi i rješenja svakome čine lakšim, sigurnijim i efikasnijim svakodnevne trgovačke aktivnosti poput: šopinga, putovanja, vođenja poslovanja, upravljanje finansija. Pratite nas na Tviteru @MastercardNews, pridružite se diskusiji na Beyond the Transaction Blog i subscribe za najnovije vijesti na Engagement Bureau.